Κύριο περιεχόμενο

Η Green Eco δραστηριοποιείται και παρέχει υπηρεσίες εξυγίανσης και ελέγχου παρασίτων - μικροοργανισμών σε κατοικημένους και επαγγελματικούς χώρους.
Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με ολοκληρωμένες μεθόδους αντιμετώπισης και χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ εγκεκριμένα βιοκτόνα σκευάσματα (κατάλληλα για κατοικημένους χώρους και ακίνδυνα προς τον άνθρωπο, τα κατοικίδια ζώα και το περιβάλλον) ενώ πάντα δίνουμε έμφαση στηv πρόληψη.
Η εταιρεία έχει νόμιμα αναγγελθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Αρ. Αδειας: 92104) για την επαγγελματική χρήση βιοκτόνων σκευασμάτων ενώ είναι μέλος στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.
Πελάτες μας είναι ιδιώτες σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα αλλά και επαγγελματίες όπως χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος (Cafe-bar, εστιατόρια, αναψυκτήρια), χώροι επεξεργασίες τροφίμων (αρτοποιεία-φούρνοι, κρεοπωλεία, super markets), βιοτεχνίες – εργοστάσια, ξενοδοχεία, σχολεία – παιδικοί σταθμοί. Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεσσαλονίκη και εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Σέρρες, Πιερία, Πέλλα, Ημαθία).
Ο Γεωπόνος της εταιρείας συμμετέχει σε ετήσια βάση σε σεμινάρια που σκοπό έχουν την κατάρτιση – επιμόρφωση σε θέματα pest control ώστε να παραμένουμε  ενημερωμένοι για κάθε νέο προϊόν και να παρέχουμε κάθε νέα μέθοδο – τεχνολογία  στους πελάτες μας. Καλέστε μας για μια ασφαλή – ακίνδυνη, αποτελεσματική και τεκμηριωμένη επιστημονικά λύση.